coaching-macbook

Training.

Sporters die op het hoogste niveau presteren spelen af en toe een wedstrijd en trainen íedere dag. De meeste ondernemers en werknemers daarentegen spelen iedere dag een wedstrijd en trainen bijna nooit.

Dat is best gek, toch?

3 trainingen om uw klantrelatie te optimaliseren

ZO BOUW JE DE PERFECTE KLANTRELATIE.

Een training voor iedereen die meer wil weten over klantloyaliteit en het verbeteren van klantrelaties. Hoe werkt klantloyaliteit? Waar moet je op letten? Hoe werkt het menselijk brein? Wat kun je leren van zeer succesvolle bedrijven op het gebied van klantloyaliteit? Welke aanpak is het meest effectief? Al deze vragen worden behandeld in deze training.

SUCCESVOL RELATIONEEL VERKOPEN.

De klassieke verkooptechnieken van vroeger werken vaak niet meer. De klant van nu verwacht een andere benadering. De behoefte van de klant staat daarbij centraal. Wij hebben een concrete aanpak ontwikkeld die in de praktijk erg effectief is. We leren je hoe jouw verkoopgesprekken veel effectiever en succesvoller kunnen worden.

HOE VERGROOT JE HET KOOPGEDRAG VAN KLANTEN?

Psychologie speelt een belangrijke rol bij verkoop. Leer hoe klanten denken, bewust, maar vooral ook onbewust. Hoe kun je gebruik maken van technieken die jou als verkoper succesvoller maken. In deze training leer je de belangrijkste beïnvloedingstechnieken van koopgedrag en leer je hoe je deze in de praktijk op een positieve manier kunt toepassen.

Onze trainingen op locatie

Voor groepen tot maximaal 20 personen organiseren we trainingen bij jou op kantoor of op een externe locatie. Onze expertise op het gebied van klantloyaliteit gebruiken we en passen we direct toe op jouw specifieke situatie. We combineren theorie, praktijkvoorbeelden en concrete tips voor jouw bedrijf.

Tarief van onze trainingen: op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.