Onze diensten.

AchterdeurDicht jaarprogramma

In het AchterdeurDicht programma leer je binnen één jaar: 1) hoe je klanten aan jouw bedrijf bindt; 2) hoe je meer omzet kunt behalen uit bestaande klanten; 3) hoe deze bestaande klanten uiteindelijk voor meer nieuwe klanten kunnen zorgen.

Het programma is on-demand beschikbaar. Volg het programma geheel zelfstandig of met hulp van onze professionals. Je kunt direct aan de slag!

Meer info & tarieven

Training

Sporters die op het hoogste niveau presteren, spelen af en toe een wedstrijd en trainen vaak íedere dag. Maar de meeste ondernemers en werknemers spelen iedere dag een wedstrijd en trainen bijna nooit.. Dat is best gek, toch?!

In onze trainingen leren we jou om een betere relaties met klanten op te bouwen en meer succes te behalen met bestaande klanten.

Meer info & contact

Revolutionair klantonderzoek

Bij traditioneel klantonderzoek wordt altijd gevraagd wat jij van jouw klanten wilt weten. Dat is vaak iets anders dan wat jouw klanten willen vertellen. Wij hebben een online klantonderzoek ontwikkeld dat de klant laat zeggen wat hij/zij wil vertellen.

Meer info & tarief

Creatieve marketing

Heb je behoefte aan creatieve ideeën of nieuwe concepten? En moeten ze ook nog effect hebben? Onze marketingexperts helpen je snel op weg.

Dagelijks helpen wij bedrijven met nieuwe initiatieven. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Meer info & contact